Noul Case IH Magnum AFS Connect 340 este disponibil acum în oferta Titan Machinery România!

A venit momentul mult așteptat de către fermierii din România. Primul tractor Case IH Magnum AFS Connect este disponibil acum în oferta Titan Machinery România în versiunea modelului 340, cu transmisie Full-Powershift. Unul dintre cele mai performante tractoare construite vreodată de Case IH în aproape două sute de ani de dezvoltare ajunge pentru prima dată în România, la cca. un an și jumătate de la lansarea sa de la expoziția National Farm Show din Louisville, Statele Unite ale Americii.

Această nouă generație de tractoare de mare putere – Magnum (a șaptea pe piața internațională) este produsă exclusiv la uzina din oraşul Racine, Wisconsin și are câteva puncte în comun cu tractorul complet autonom, fără cabină, prezentat în urmă cu doi ani și jumătate (care poartă, de asemenea, numele Magnum). În ceea ce privește partea frontală, designul acestui tractor favorizează poziția de conducere, oferind o vizibilitate mai bună pentru operator. Interiorul cabinei a suferit mai multe modificări, ceea ce a condus la un plus de confort, o mai bună ergonomie și un spațiu mai bine organizat. Dincolo de aceste aspecte ce țin de imagine și confort, marele câștig îl reprezintă prezența sistemului telematic AFS Connect.

Implementarea tehnologiei AFS Connect pe noile tractoare din gama Magnum înseamnă că fermierii pot avea libertatea de a se adapta, gestiona, monitoriza și transfera datele din câmp așa cum doresc. Sistemul telematic Case IH AFS Connect utilizează semnale de precizie care au la bază tehnologia GPS, precum și rețele de date wireless. Rolul său este de a limita pe cât posibil timpii de întrerupere, ceea ce înseamnă maximizarea randamentelor de lucru și optimizarea consumului de carburant, facilitând în același timp diagnosticarea de la distanță. Practic, în orice moment, datele pot fi vizualizate de la distanță de către administratorul fermei, care, la rândul său poate partaja informațiile cu reprezentanții Titan Machinery.

Monitorul AFS Pro 1200, sistemul de operare AFS Vision Pro și receptorul AFS Vector Pro sunt interconectate și acționează sincronizat pentru a simplifica și mai mult nivelul de operare. Display-ul de 12 inci asigură o navigare intuitivă și vizibilitate optimă chiar și în cele mai însorite zile, iar noul sistem de operare AFS Vision Pro, ne asigură producătorul Case IH, este familiar și ușor de utilizat. Acesta poate fi configurat pentru adaptarea la propriul stil de condus și la condițiile de lucru. Pe de altă parte, receptorul AFS Vector Pro simplifică opțiunile de corecție a orientării, variind de la niveluri de bază (WAAS și AFS 1) la medii (AFS 2), până la niveluri de acuratețe ridicate (RTK si RTK+). Precizia este garantată de performanța AccuGuide dovedită.

Cotiera Multicontrol are opt butoane de comandă, un mâner MultiFunction cu patru butoane cu taste programabile și un buton de codare, pentru controlul total al tractorul în vârful degetelor operatorului. Compartimentele de depozitare suplimentare, suporturile multiple pentru pahare și numeroase porturi de conectare a dispozitivelor electronice fac și mai plăcută această experiență, în timp ce volanul telescopic și ușa din sticlă plină, fără stâlp central, îmbunătățesc vizibilitatea. Ca dotari opționale sunt menționate suspensia semi-activă a cabinei (o creștere semnificativă a nivelului de confort, deosebit de utilă în perioadele lungi de campanie) și senzorii de monitoizare a presiunii din anvelope. Elementele de exterior, în special grila actualizată, adaugă noului Magnum un plus de personalitate. De aemenea, echiparea opțională cu faruri de tip led și sistemul de iluminare la 360 de grade asigură o vizibilitate optimă pe timp de noapte.

Numele de Magnum a apărut pentru prima dată în 1987. Modelul lansat un an mai târziu a fost primul tractor proiectat și produs după nașterea brandului Case IH, rezultat al fuziunii dintre compania Jerome Increase Case și divizia agricolă a International Harvester. “Seria Magnum a stabilit standardul în industrie, fiind considerat la vremea respectivă cel mai puternic și productiv tractor din serie”, spunea la un moment dat Dan Klein, director de marketing Case IH pentru tractoarele Magnum. Aceste tractoare au introdus vopseaua roșie care a devenit semnătura mărcii Case IH. Magnum continuă să fie și astăzi unul dintre cele mai populare tractoare din portofoliul Case IH, cu peste 160 000 de unități vândute. Seria AFS Connect Magnum se bazează pe moștenirea designului agronomic, oferind performanțe excepționale, fiabilitate și durabilitate, un mediu de operare îmbunătățit, eficiență remarcabilă în ceea ce privește consumul de carburant și costuri operaționale scăzute. Află mai multe informații de la reprezentanții Titan Machinery România accesând link-ul de mai jos, respectiv punctul de lucru din țară cel mai apropiat de dumneavoastră.
https://www.titanmachinery.ro/contact-bucuresti 
Bogdan Constantin
PR & Communication Specialist