O seră cu fructe şi legume gigantice în parcul de distracţii Disney World

În cadrul parcului de distracţii Disney World s-a deschis un complex de sere miracol cu fructe şi legume gigantice. Celebru în întreaga lume, parcul a identificat o  metodă nouă de a atrage vizitatori și de a câștiga un venit dublu – de la vizionarea expoziției și consumul legumelor prezentate în cadrul acesteia.Sera de pe teritoriul Disney World este specializată în cultivarea fructelor și legumelor gigant.

Potrivit, managerului programului pentru studenți, Les Frey, secretul de creștere a mega-fructelor este simplu: Oferim un mediu optim de dezvoltare şi creștere pentru culturile noastre, îngrijite astfel acestea ajung la potențialul lor maxim. În esenţă, plantele au nevoie de cinci lucruri pentru a creşte: sistem de susţinere, apă, aer, nutrienţi şi lumină solară. Prin combaterea dăunătorilor și bolilor, controlul temperaturii și furnizarea de îngrăşăminte pentru plante, creăm mediul optim și obținem rezultate deosebite”, a explicat Les Frey.

Vizitatorii pot vedea mai întâi fructele uriașe și apoi le pot gusta pentru că ele sunt trimise la restaurantele Disney World.