Pachetul inovator Flexity® Duo, de la BASF combate făinarea și complexul de boli foliare la grâu încă de la primul tratament din primăvară

Flexity® Duo este un nou pachet fungicid inovator de la BASF, care combate făinarea și complexul de boli foliare la grâu încă de la primul tratament din primăvară.

Pentru cultura de grâu momentul de aplicare ideal este primul tratament, deoarece conține două substanțe foarte eficiente, cu moduri diferite de acțiune: 300 g/l metrafenona și 200 g/l piraclostrobin. În momentul de față, acestea sunt printre cele mai eficiente substanțe active disponibile în România. Marele avantaj al pachetului e dat însă de acțiunea sinergică a lor.

Caracteristicile și modul de acțiune poziționează pachetul fungicid Flexity® Duo drept alegerea ideală pentru primul tratament fungic la grâu, în primăvară. Pachetul Flexity® Duo conține 2 produse: 5 litri fungicid Flexity® și 10 litri fungicid Retengo® , fiind suficient pentru aplicarea pe o suprafață de 20 de hectare de grâu.