Pensiunea Davideea o oază de relaxare pentru turiștii sosiți în Bucovina!

Comuna Mălini din judeţul Suceava care deține oficial statutul de stațiune turistică de interes local este un ţinut fascinant prin istoria locului şi a oamenilor, dar și prin armonia peisajului. Începând din acest an iubitorii muntelui au la dispoziţie o nouă destinaţie de vacanţă. Localitatea Mălini. se laudă cu o ofertă bogată pentru toţi vizitatorii, Monumentul dedicat eroilor din Războiul de Independență, Monumentul Ostașilor Români care s-au jerfit în luptele din august 1944 și Casa Memorială Nicolae Labiș sunt doar 3 dintre obiectivele de interes turistic.. Pe lângă priveliştea montană de vis şi aerul curat, turiştii sunt  încântați şi de mâncarea tradiţională din Bucovina.

Aflată în apropierea Munţilor Stânişoară, noua staţiune turistică oferă o privelişte  de basm şi posibilităţi nenumărate de distracţie,mai ales pentru amatorii de senzaţii tari. Zona s-a dezvoltat și prin prisma unităților de cazare moderne. Pensiunea Davideea situată în localitatea Văleni-Stânișoara este una dintre ele. Construită în anul 2018, cu fonduri europene pensiunea  dispune de 10 camere duble și 2 aparteamente, un restaurant, un bar, 2 terase exterioare, o grădină, loc de joacă pentru copii,  dar și de o piscină interioară cu apă sărată, saună și sevicii de masaj.  În cadrul pensiunii se organizează și evenimente private sau team bulding – uri, capacitatea maxima fiind de 65 de persoane.

Acționarii administrează și pârtia de schi Pojorâta care vara este utilizabilă prin cele 25 de bull-carturi puse la dispoziția turiștilor. De asemenea Pensiunea Davideea oferă serviciu de închirieri ATV cu ghid, și biciclete, zona fiind renumită pentru schi și ciclism.

Orașul Gura Humorului este situat la 38 km de pensiune, iar Voroneţ se află la 42 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Suceava, situat la 72de km,  Pensiunea Davideea oferind și  serviciul de transfer de la și la aeroport la un cost suplimentar.

Indiferent de vreme, o plimbare cu ATV-ul se poate face la Mălini, pentru că în zonă sunt două trasee: primul de aproximativ o oră, care duce pe Dealul Pojorâtei, iar celălalt de aproximativ două ore şi jumătate care ajunge până la Crucea Talienilor. Pe lângă plimbările cu ATV-ul, turiştii care ajung aici se pot da cu tiroliana sau pot încerca pista de bull-carting, dar există şi alte opţiuni pentru cei mai puţin curajoşi.

Ceea ce îi atrage pe turişti în Mălini este de departe și gastronomia locală, iar la mare căutare sunt bineînţeles preparatele tradiţionale. Vă invităm la Pensiunea Davideea, o oază de relaxare pentru toți  turiștii sosiți în Bucovina”, a spus Mihaela Spătaru, reprezentantul pensiunii Davideea.