Plugurile Kverneland – Printre cele mai vândute în Europa!

𝗣𝗹𝘂𝗴𝘂𝗿𝗶𝗹𝗲 𝗞𝘃𝗲𝗿𝗻𝗲𝗹𝗮𝗻𝗱, printre cele mai vândute în Europa datorită performanţelor ridicate și duratei îndelungate de utilizare, sunt disponibile acum cu o super ofertă și livrare imediată!

Pluguri incluse în promoție:

  • 𝟭𝟱𝟬𝗕 cu 3 și 4 trupițe – Reversibile și destinate utilizării în fermele mici și medii, au o construcţie robustă, cadrul principal dintr-o singură bucată tratată prin inducţie asigurând o durabilitate optimă. Sunt proiectate cu un cap de reversare Ø 110 mm pentru tractoare de până la 150 CP, iar distanţa dintre trupiţe de 100 cm şi garda la sol de 80 cm permit plugurilor 150 B să lucreze şi atunci când sunt foarte multe resturi vegetale.
  • 𝗟𝗗 cu 4, 5 și 6 trupițe – Concepute să lucreze în orice tip de sol. Cadrul construit dintr-o singură bucată fără sudură, cu secţiune de 100×200 sau 120×200, asigură o durată de utilizare îndelungată. Versiunile cu 6 trupiţe solicită la un nivel redus tractorul, în lucru dar şi în transport, datorită sistemului de aliniere automată la reversare şi roţii de adâncime combinate cu poziţia de transport.
  • 𝗥𝗡 cu 6 și 7 trupițe – Semipurtate, cu performanţe maxime în fermele de dimensiuni mari. Sunt uşor de reglat şi de întreţinut, fiind disponibile cu un cadru robust de 200×200 mm. Roata de adâncime şi transport este montată central pe cadru pentru arat uşor în spaţii reduse.

Reprezentanții de vânzări din cele 𝟭𝟲 𝗰𝗲𝗻𝘁𝗿𝗲 𝗿𝗲𝗴𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹𝗲 𝗔𝗴𝗿𝗼𝗖𝗼𝗻𝗰𝗲𝗽𝘁 vă stau la dispoziție pentru detalii despre promoție și rezervări. 🤝

#AgroConcept#Kverneland#alegereanumarulunu