POLYVERSUM – biofungicidul ce combate fungi fitopatogeni din peste 20 de genuri

Ce produs paraziteaza fungi fitopatogeni din peste 20 de genuri si, in plus, este autorizat pentru utilizarea in agricultura organica?
POLYVERSUM (Pythium oligandrum M1, 1×106 oospori/g produs) este un produs natural care nu polueaza chimic si induce rezistenta plantelor impotriva bolilor provocate de fungi. In Romania, este omologat pentru grau, orz si rapita. Primul tratament se aplica in toamna, dupa cum urmeaza:

  • La grau si orz se aplica de la 2 frunze, pana la 3 frati, pentru a suprima sporii de Fusarium spp. si a induce plantelor rezistenta pentru alte boli.
  • La rapita se aplica in fenofaza de 4-6 frunze, pentru a combate putregaiul alb (Sclerotinia sclerotiorum), putregaiul negru (Phoma lingam) si pentru a induce rezistenta plantelor.

De asemenea, ajuta la regenerarea plantelor la iesirea din iarna.

Important! POLYVERSUM este un produs ce nu prezinta limitari in aplicare, nu lasa reziduuri si este sigur pentru utilizatori. Pentru mai multe informatii despre aceste produse, va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra agricola sau ramaneti conectati la intreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei ALCEDO pentru fermieri iscusiti, disponibila acum din AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/
Echipa ALCEDO