Pregătiți-vă pentru tratamentul seminței de cereale păioase! Ce produse putem alege în această toamnă?

Cu toții știm că, fară o sămânță de calitate și un tratament adecvat împotriva dăunătorilor din sol, dar și a bolilor cu transmitere prin sămânță, startul unei culturi poate fi afectat și, în consecință, rezultatul poate fi diminuarea producției sau chiar întoarcerea culturii. În ultimele zile v-am vorbit despre avantajele pe care le aduce tratamentul semințelor de cereale păioase atât cu insecticid, cât și cu fungicid. V-am prezentat insecticidul LANGIS și fungicidele AMIRAL PROFFY 6 FS și AMIRAL NEO. Pentru un start bun al culturilor, o răsărire uniformă și plante mai viguroase, vă recomandăm să folosiți și fertilizantul starter MICROFERT-U, în doză de 2,5 l/t sămânță, reducându-se în mod corespunzător cantitatea de apă.

Pentru a beneficia de un PREȚ ATRACTIV am pregătit pentru duneavoastră, 4 pachete tehnologice, respectiv: PACHETUL LANGIS AMIRAL PROFFY: care conține LANGIS (300 g/l cipermetrin) + AMIRAL PROFFY 6 FS (tebuconazol 60 g/l) PACHETUL LANGIS AMIRAL PROFFY PLUS: care conține LANGIS (300 g/l cipermetrin) + AMIRAL PROFFY 6 FS (tebuconazol 60 g/l) + MICROFERT-U. PACHETUL LANGIS AMIRAL NEO: care conține LANGIS (300 g/l cipermetrin) + AMIRAL NEO (ipconazol 15 g/l) PACHETUL LANGIS AMIRAL NEO PLUS: care conține LANGIS (300 g/l cipermetrin) + AMIRAL NEO (ipconazol 15 g/l) + MICROFERT-U.

Atenție! O altă regulă importantă și care trebuie respectată este semănatul la o adâncime corespunzătoare (2,5-4 cm), adică nici prea adânc, dar nici la suprafață. Pentru mai multe informații despre oferta noastră, vă rugăm să apelați la reprezentanții ALCEDO din zona dumneavoastră agricolă sau rămâneți conectați la întreaga ofertă ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicației ALCEDO pentru fermieri iscusiți, disponibilă acum din AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO