Produsele Elfruct, rezultatul pasiunii!

Produsele Elfruct ale S.C. ELEMER PRO VIDEO S.R.L. au rezultat dintr-o pasiune pentru arbuști fructiferi, în special pentru coacăzul negru și zmeura. Primul produs autorizat a ieșit în anul 2014 – siropul de coacăze negre, care acum se găsește în magazinele de profil din județul Harghita.

În 2016 ne-am extins și am început producția sucurilor de mere în versiuni de 3 și 5 litri, ambalate în pungi de plastic Bag in Box, dotate cu robinet de servire. Prelucrarea are loc prin intermediul unei noi linii de producție, conforme cu standardele Uniunii Europene, în mica noastră unitate de producție din Sânmartin, județul Harghita, care este în continuă dezvoltare, în vederea asigurării unei calități ireproșabile și pentru a putea îndeplini cerințele clienților. Siropurile au fost primele noastre produse. Folosim numai fructe din grădina noastră, deci producția este limitată.

Avem grijă ca an de an să oferim aceeași calitate, deviza noastră fiind: calitate înainte de cantitate.

Conform Deciziei nr. 497/27.01.2021, un număr de 9 produse din fructe și legume procesate sub formă de sucuri, extracte și siropuri se alătură produselor montane din România.