Cu ce tratăm semințele de cereale păioase în acest sezon?

Cu toții știm că, fară o sămânță de calitate și un tratament adecvat împotriva dăunătorilor din sol, dar și a bolilor cu transmitere prin sămânță, startul unei culturi poate fi afectat și, în consecință, rezultatul poate fi diminuarea producției sau chiar întoarcerea culturii.

Încă din toamna trecută v-am anunțat intrarea în PORTOFOLIUL ISCUSIT de la ALCEDO a produsului LANGIS (300 g/l cipermetrin) – insecticid pentru tratamentul semințelor de cereale păioase, floarea soarelui sau porumb.

Noutatea sezonului ce tocmai a început este AMIRAL NEO, un fungicid special creat pentru tratamentul semințelor de cereale păioase, pe bază de ipconazol 15 g/l.

Acestea fiind spuse, nu ne rămâne decât să vă propunem PACHETELE ISCUSITE pentru tratament sămânță: LANGIS AMIRAL NEO, ce conține insecticidul LANGIS și fungicidul AMIRAL NEO LANGIS AMIRAL, având în componență insecticidul LANGIS și fungicidul AMIRAL PROFFY 6 FS (tebuconazol 60 g/l) LANGIS AMIRAL NEO PLUS și LANGIS AMIRAL PROFFY PLUS, care pe lângă insecticid și fungicid conțin și fertilizantul MICROFERT U, care mărește perioada de acțiune a insecticidului.