RIVAL ULTRA, un nou membru în familia RIVAL!

Erbicidele din gama RIVAL sunt cunoscute de fermierii iscusiți de peste 20 de ani. Păstrăm tradiția și vă prezentăm noul membru al acestei familii: RIVAL ULTRA.

RIVAL ULTRA, pe bază de metsulfuron-metil și tribenuron-metil, este un erbicid selectiv, sistemic, sulfonilureic, pentru combaterea în postemergenta a buruienilor cu frunza lată din culturile de grâu.

BENEFICII:

-Viteză mai mare de acțiune Doză mică de ingredient activ la hectar

-Un spectru larg de combatere a buruienilor anuale și perene dicotiledonate

-Formulare cu granule 100% solubile în apă

-Compatibilitate cu multe erbicide și fungicide

Se utilizează în tratamente postemergente, din faza de trei frunze ale cerealelor păioase până la apariția completă a frunzei stindard.

Pentru a mari eficacitatea în caz de vreme secetoasă, în cazul buruienilor dificil de umectat sau mediu sensibile, se recomandă adăugarea adjuvantului VITAL 90, în concentrație de 0,08-0,1% (80-100 ml/100 l apă).

Pentru combaterea buruienilor graminee, RIVAL ULTRA se poate amestecă în rezervorul mașinii cu graminicide selective omologate pentru cultura de grâu.

Pentru mai multe informații despre oferta noastră, vă rugam să apelați la reprezentanții ALCEDO din zona dumneavoastră agricolă sau rămâneți conectați la întreagă ofertă ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicației ALCEDO pentru fermieri iscusiți, disponibilă acum din AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO