Scarificator pliabil montat, pentru tractoare de putere mare: ARTIGLIO PLIABIL

Pentru a îndeplini așteptările fermierilor profesionisti, MASCHIO GASPARDO a lărgit familia de scarificatoare purtate ARTIGLIO, cu o nouă versiune pliabilă. Structura solidă îl face potrivit pentru tractoarele pe roți sau senile de putere mare de până la 400 cai putere.

RTIGLIO PLIABIL este disponibil cu lățimi de lucru de 4 sau 5 m, cu 9 și 11 cuțite respectiv. Cadrul său, datorită cilindrilor hidraulici, poate fi pliat în câteva secunde, garantând o lățime redusă (2.55 m) pentru o manevrabilitate maximă pe drum. Mutarea mașinii de pe un câmp pe altul este mai ușoară decât oricând și productivitatea crește în mod drastic datorită lățimii suplimentare de lucru. Rezistența maximă și prelucrarea perfectă, garantate în orice condiții, datorită celor 82 de cm înălțimie la sol, a unei lame reversibile robuste cu tungsten sau vârfuri WIDIA și deflectoarele laterale late de 140 mm.

ARTIGLIO PLIABIL poate atinge o adâncime de lucru de 55 cm, permițând o decompactare optimă a solului. Cuțitele robuste cu grosime de 35 mm pot lucra în siguranță până la adâncimea maxim permisă menținând întreaga structură stabilă.

ARTIGLIO FOLDING LĂȚIME DE LUCRU

(cm)

LĂȚIME TRANSPORT

(cm)

CUȚITE (n°) ADÂNCIME DE LUCRU

(cm)

GREUTATE (cu rolă)

(kg)

PUTERE TRACTOR

(cai putere)

410 410 255 9 55 3800 230 – 340
500 500 255 11 55 4150 330 – 400

Noul cadru cu suporturi sudate pentru cuțite asigură rezistență maximă la forțele de forfecare în timp ce bolțurile de forfecare protejează împotriva coliziunilor și obstacolelor ascunse.

În partea din spate, noul sistem de conectare în paralelogram permite celor două rulouri cu dinti (Ø 200 mm) să urmăreasca perfect conturul solului. Dinții lungi și groși ai rulorurilor oferă stabilitate unității cu o aderență constantă la sol și sparg brazdele mari care apar de la acțiunea dinților viguroși.

Bandourile laterale, disponibile ca opțiune, mențin solul în lătimea prelucrată evitând brazdele care ies în lateral și se adună pe margine.