Sindicatul Producătorilor Agricoli Olt organizează în localitatea Pleșoiu, Jud. Olt o înâlnire interactivă despre legumicultura românească!

Sindicatul Producătorilor Agricoli Olt, membru al Uniunii Salvăm Țăranul Român, în parteneriat cu Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale și SN Casa Română de Comerț Agroalimentar UNIREA S.A., organizează joi, 8 octombrie 2020, ora 11:00 în localitatea Pleșoiu, Jud. Olt o înâlnire interactivă despre legumicultura românească și a viitoarelor oportunități de colaborare a fermierilor cu SN Casa Română de Comerț Agroalimentar UNIREA S.A. și la care vor participa domnul Secretar de Stat MADR Emil Dumitru, împreună cu conducerea executivă a UNIREA S.A..

De asemenea, vor fi prezenți și instituții publice din Jud. Olt, primari, fermieri din majoritatea bazinelor legumicole importante din Județul Olt (Pleșoiu, Strejești, Grădinari, Izbiceni, Giuvărăști, Gârcov, Cilieni, Scărișoara, Urzica, Vădăstrița etc) și membrii fondatori ai Uniunii Salvăm Țăranul Român.

„Evenimentul se va desfășura pe stadionul din comuna Pleșoiu cu respectarea regulilor de distanțare socială și respectarea condițiilor impuse de starea de alertă. Producătorii de legume din bazinul legumicol Pleșoiu-Strejești-Grădinari sunt recunoscuți pentru calitatea produselor atât în județ cât și în țară. Cei interesați sunt așteptați să fie alături de noi joi, 8 octombrie 2020, ora 11:00 pe stadionul din comuna Pleșoiu, Jud. Olt”, a subliniat Ion Păunel, Președinte SPA Olt.