Timac Agro România se  pregătește să primească în Portul Constanța cel de-al doilea vapor de fertilizanți, după ce a reușit să livreze în fermele românești 11 mii de tone de Duofertil Eurocereal 34 în mai puțin de o săptămână

Precipitațiile din ultima perioadă oferă o perspectivă bună pentru culturi și se asteaptă producții peste media ultimilor ani. Prețul cerealelor a început să crească ușor și astfel contextul agricol devine unul favorabil pentru fermierii români care au început deja achizițiile de inputuri pentru toamnă.

Înțelegând situația dificilă din ultimii ani, atât din punct de vedere economic, cât și agronomic, Timac vine în sprijinul fermierilor cu cele mai bune prețuri pentru soluții tehnologice premium. Pe lângă prețurile abordabile pentru majoritatea fermierilor, compania a creat și programe de finanțare personalizate pentru ferme greu încercate în ultimii ani.

Timac Agro România vine în întâmpinarea acestora cu un NPK cu notorietate, Duofertil Eurocereal 34, un produs patentat la nivel internațional și omologat Ro-Îngrășământ. Pe lângă substanța activă, Duofertil Eurocereal 34 conține tehnologia MPPA DUO, care valorifică bogăția naturală a solului prin mobilizarea nutrienților și facilitarea transportului acestora către plante.

Cu una dintre cele mai mari forțe de vânzări din piața agri, Timac Agro România a reușit zilele acestea performanțe remarcabile. Primul vapor de Duofertil Eurocereal 34 a ajuns deja în fermele din România în doar câteva zile, iar mobilizarea de forțe continuă. Un al doilea vapor este așteptat în portul Constanța,  în zilele următoare, pentru descărcarea și livrarea a încă 11 K TO de fertilizanți necesari culturilor de toamnă.

Timac Agro România, parte a grupului Roullier care dezvoltă inputuri agricole de ultimă generație în  Centrul Mondial de Inovație, unul dintre cele mai importante centre de cercetare în domeniul fertilizării solului și plantelor,  își ia angajamentul în a oferi fermierilor cele mai bune soluții tehnologice, adaptate oricărei culturi și oricărui tip de sol, bazându-se pe expertiză și proximitate în fermele din întreaga lume.  

Anul acesta, Timac își propune să fie cel  mai mare furnizor de fertilizanți pentru culturile de toamnă.

Departamentul de marketing și comunicare

Timac Agro România