Un nou fertilizant iscusit pentru o răsărire viguroasă și rapidă a plantelor!

Nu de puține ori în câmp s-a văzut diferența dintre o cultură fertilizată localizat cu îngrășăminte starter și o cultură fertilizată clasic. Pentru un start bun al culturilor, o răsărire uniformă și plante mai viguroase, vă recomandăm StartMax HPA, noul fertilizant starter microgranulat pentru o gamă largă de culturi.

Față de formulele standard, StartMax HPA stimulează dezvoltarea viguroasă a rădăcinilor și absorbția cationilor din sol (calciu, magneziu, fier, mangan, zinc), asigurând un start maxim al culturilor agricole. Fertilizantul prelungește disponibilitatea pentru plante a fosforului aplicat cu până la 30% față de produsele standard, disponibilizează calciul, magneziul, fierul, zincul și manganul din sol, stimulează creșterea și dezvoltarea plantelor, în special a rădăcinilor și tulpinilor precum și fecundarea florilor. Conține zinc ușor disponibil, element esențial pentru înrădăcinarea rapidă și dezvoltarea viguroasă a tinerelor plăntuțe.

Cum în multe zone ale țării ploaia întârzie să apară, trebuie să știm că o rădăcină puternică îmbunătățește rezistența la secetă. Pentru a avea plante puternice și tolerante la secetă, cu o creștere mai bună, avem nevoie de rădăcini puternice. Pe de alta parte, vremea nu este la fel în toate zonele țării. Acolo unde avem exces de umiditate, mai ales în primăverile reci, culturile vor avea o răsărire mai rapidă, rezultând plante uniforme și bine înrădăcinate, capabile să reziste factorilor de stres abiotic și să producă recoltele scontate. Pentru mai multe detalii despre oferta noastră vă rugăm să apelați la reprezentanții ALCEDO din zona dumneavoastră.

Informații găsiți și în aplicația ALCEDO, disponibilă în AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO