Un produs ecologic eficient, DIPEL DF combate dăunătorii din ordinul Lepidoptera (fluturi, molii) la foarte multe culturi agricole și horticole

Nu e o noutate că, până în 2030, 25% din suprafață agricolă a UE ar trebui să fie destinată agriculturii ecologice. Asta înseamnă peste 3 milioane de hectare de teren agricol din România… Consumatorii români sunt din ce în ce mai interesați de fructe și legume ecologice, iar DIPEL DF este soluția ideală.

DIPEL DF (Bacillus thuringiensis ssp. Kurstaki (Bt), tulpina (abts-351) 540 g/kg), este un insecticid biologic cu efect imediat după aplicare. Eficacitatea produsului în combaterea larvelor tinere din ordinul Lepidoptera este asemănătoare cu cea a insecticidelor convenționale, administrate conform recomandărilor specialiștilor. Larvele se opresc din hrănire imediat după ingerarea Bt, pereții intestinali încep să se degradeze, larvele nu se mai pot hrăni și mor în 24-72 de ore.

Produsul se poate aplica la o gamă extrem de largă de culturi: porumb, sfeclă de zahăr, sfeclă roșie, soia, floarea soarelui, peluze, pepiniere, cartof, pomi fructiferi, căpșun, viță de vie, legume în câmp și în spații protejate (țelină, mazăre, conopidă, varză creață, gulii, varză de căpățână, varză de Bruxelles, mentă, pătrunjel, ridichi, sfeclă roșie, salată, fasole, castraveți, castraveți cornișon, dovlecei, pepeni galbeni, vinete, ardei gras, ardei iute, tomate), plante ornamentale, în doza de 0,6-1 kg/ha. Fiind un insecticid ce conține microorganisme naturale, utile, nu lasă reziduuri și nu are perioadă de pauză după recoltare.

DIPEL DF nu afectează albinele sau altă entomofaună utilă, făcând acest insecticid o soluție ideală pentru combaterea dăunătorilor în timpul înfloritului. Pentru mai multe informații despre aceste produse, vă rugăm să apelați la reprezentanții ALCEDO din zona dumneavoastră agricolă sau rămâneți conectați la întreaga ofertă ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicației ALCEDO pentru fermieri iscusiți, disponibilă acum din AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO