Valeputna oferă gama Premium de produse bio din peşte!

Compania Quality Natural SRL, deținătoarea brandului Premium Valeputna oferă o gramă variată de produse bio din pește, o premieră pentru piața de profil din țara noastră.

Construită cu fonduri europene, compania dispune de tehnologie germană în producerea specilităților din păstrăv prin afumare. Specialităţile Valeputna includ păstrăvul afumat, rondele de păstrăv băiţuit puse la păstrat în diverse sosuri, păstrăv afumat păstrat în ulei vegetal, pastă tartinabilă și salate din păstrăv.

„Politica companiei este aceea de a lucra cu materie primă de cea mai bună calitate. Pentru noi este extrem de important să oferim cliențiilor noștri o gamă certificată din punct de vedere al calităţii. Integrăm în ceea ce facem, cât mai multe resurse locale și ne străduim să păstrăm produsele  naturale în procent de 100%, fără aditivi și amelioratori. Cea mai mare parte a activităţii nostre implică foarte multa muncă artizanală, în sensul că multe procese sunt realizate manual – filetarea, dezosarea şi băițuirea. De un volum mai mare de producție nici nu poate fi vorba.

Înainte lucram cu același tip de păstrav, dar n-am reușit să punem formal această informaţie pe ambalaj respectiv certificarea de produs bio, deoarece eram în perioada de conversie. În momentul de față avem această precizare atât pentru păstrăv, ca materie primă, cât și pentru produsele derivate. Ne bucurăm că suntem deschizătorii aceastei industrii din România.Astăzi produsele bio din păstrăv purtând brandul Premium Valeputna  sunt certificate şi premiate internaţional „, a precizat Bobi Purda, directorul de vânzări Valeputna.

Iar pentru cei care doresc să se reconecteze la natură, Pensiunea Bio Valeputna situată în Valea Putnei, com. Pojorata, Suceava în aproapiere de vechea păstravarie de pe Valea Castelului oferă o oază de linişte şi sănătate. Vila situată lângă un pârâu de munte, în apropierea Codrilor Seculari Giumalău şi înconjurată de munți şi păduri a fost creată folosind numai materiale naturale: lemn, piatră și fier forjat. În interior, covoarele sunt făcute manual din lână, după o tehnică străveche, iar mobila este din lemn reciclat, totul în spiritul filosofiei  Bio.