Pepenii Syngenta pe gustul consumatorilor!

Pepenele verde  Mirto din portofoliul Syngenta oferă numeroase calități atractive pentru clienți: are un fruct foarte dulce și aromat, iar este miezul roșu intens, crocant și dulce, cu un brix de 13. Mirto prezintă toleranță la arsurile solare și are o capacitate foarte bună de păstrare atât în câmp, cât și la transport fiind recomandat fermierilor pentru producțiile mari pe care le oferă și gustul excelent.

Descoperiți toate beneficiile aici: https://bit.ly/mirto-syngenta

Roman este un hibrid extratimpuriu de pepene verde de tip Crimson Sweet, cu un Brix ridicat, fiind unul dintre cei mai dulci pepeni din portofoliul Syngenta. Varietatea de pepenele și-a demonstrat productivitatea ridicată și timpurietatea extraordinară, fiind un hibrid care produce fructe cu un gust excelent și miez crocant care ajung până la 10 – 12 kg în cultura altoită.

Descoperiți toate calitățile pepenelui Roman aici: https://www.syngenta.ro/…/seed/pepeni-verzi/roman-f1

Mirsini este o varietate de pepene verde, tip Crimson, cu formă alungită, cu un gust dulce excelent și care asigură producții foarte mari. Este un pepene cu un Se remarcă printr-o calitate deosebită a fructelor și un conținut ridicat de zahăr.

Descoperiți toate calitățile pepenelui Mirsini aici: https://www.syngenta.ro/…/seed/pepeni-verzi/mirsini-f1