ACUM CU O SUPEROFERTĂ ŞI LA GAMA CR DE COMBINE!

ACUM CU O SUPEROFERTĂ ŞI LA COMBINELE DIN GAMA CR!

  • PREŢURI PROMOŢIONALE
  • FINANŢARE SPECIALĂ:

√ AVANS DE LA 0%

√ TAXĂ DE MANAGEMENT 0%

√ DOBÂNDĂ DE LA 1,75%

√ PRIMA RATĂ ÎN SEPTEMBRIE 2021

DE CE SĂ ALEGI O COMBINĂ DIN GAMA CR?

Combinele din gama CR oferă o calitate excepţională de recoltare datorită tehnologiei revoluţionare TWIN ROTORTM, tehnologie inventată acum peste 40 de ani şi perfecţionată continuu pentru a oferi agricultorilor o capacitate operaţională din ce în ce mai mare şi o calitate din ce în ce mai bună a boabelor şi paielor. 

O altă importantă inovaţie marca New Holland, menită să păstreze supremaţia gamei CR în domeniul recoltării este sistemul proactiv automatizat INTELLISENSETM. Sistemul dezvoltat pentru obținerea unui randament maxim, pentru reducerea pierderilor și eliminarea spargerii semințelor, permite combinei să facă toate ajustările necesare prin selectarea, la fiecare 20 de secunde, a celei mai bune opțiuni din 280 de milioane de posibilități existente.

Oferta este supusă unor termene şi condiţii, fiind valabilă până la 30.04.2021, în limita stocului disponibil. Preţ exprimat în euro, fără TVA.

Pentru detalii şi rezervări, contactează acum cel mai apropiat reprezentant AgroConcept: http://agroconcept.ro/centre-regionale !