APIA participă la Târgul Internațional INDAGRA – ediția 2022

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează că va participa, în perioada 26 – 30 octombrie 2022la INDAGRA, cel mai mare târg din domeniul agriculturii, viticulturii, horticulturii şi zootehniei (Pavilionul B1 al Complexului Expozițional Romexpo).

Agenţia va prezenta celor interesați materiale de informare cu privire la schemele/ măsurile de plată pe care le gestionează din fonduri europene şi de la bugetul naţional.

Vineri, 28 octombrie 2022, Directorul General al APIA, Adrian PINTEA, va susține în cadrul conferinței Principalele orientări și provocări ale noii perioade de programare 2023-2027” prezentarea cu tema „Lecții învățate din perioada de programare 2014-2020”. Evenimentul este organizat de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale prin Rețeaua Națională de Dezvoltare Rurală (RNDR) și se va desfăşura în Complexul ROMEXPO, sala Titulescu, începând cu ora 09:00.

Târgul Internaţional INDAGRA este cel mai important eveniment agricol din România fiind organizat de către ROMEXPO în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România.

Menționăm că în aceeași perioadă cu INDAGRA se desfășoară și INDAGRA FOOD – Târg internațional pentru industria alimentară (Pavilion B2).

  APIA, mereu alături de fermieri!