Bayer Expert Forum – ”Cu picioarele pe pământ, cu privirea spre viitor!”

Compania Bayer Crop Science România a dat startul și în acest an evenimentelor organizate de specialiști într-un mod unic, bazat pe transparența și deschiderea către fermieri, beneficiarii produselor și serviciilor oferite de această companie.

Sesiunile Bayer Expert Forum, desfășurate sub motto-ul ”Cu picioarele pe pământ, cu privirea spre viitor!” au vizat toate zonele importante ale țării, adunând un număr impresionat de fermieri interesați de noile soluții și tehnologii oferite la început de nou sezon agricol.

Evenimentul desfășurat, astăzi 6 februarie la Slobozia, jud. Ialomița, a fost o invitație la inovație agricolă, fiind dedicat profesioniștilor care au aflat în mod direct de la experții Bayer cum își pot crește performanța agricolă în practica de zi cu zi cu ajutorul soluțiilor personalizate pentru propria fermă.

În cadrul evenimentului, specialiștii Bayer CropScience România au susținut o serie de prezentări. Mihai Gheorghe, director comercial, a vorbit despre „Perspective, provocări 2024 si strategia Bayer pentru viitor”. A urmat Răzvan Gherghe, director zonal, care a detaliat „Programul de protecție la cereale păioase in contextul anului 2024”. Despina Leveanu, manager culturi rapiță, sfeclă pentru zahăr, floarea-soarelui şi soia, a prezentat „Inovația Bayer în cultura de rapiță”, iar Daniel Stanciu, Grower Marketing Manager Corn, a adus in discuție tema „Soluții integrate la abordări complexe în cultura porumbului”. Despre agricultura digitala a vorbit Daniel Benchea-Joca, Climate Activation Specialist, care a abordat tema „Climate FieldView. Soluții pentru agricultura digitală”.

Pentru a face faţă provocărilor agriculturii în 2024 specialiștii Bayer au venit cu multe noutăți legate de genetică, de utilizarea produselor de protecția plantelor prin utilizarea serviciilor de prognoză şi monitorizare la nivel de parcelă.

Printre noutățile prezentate de specialiștii Bayer s-au regăsit produsele: INPUT – fungicid ideal pentru controlul bolilor la cereale păioase, Nativo Forte – fungicid de generație nouă, SIVANTO – insecticid cu 2 substanțe active cu acțiune dublă, sistemică și de contact, cu spectru larg de activitate împotriva principalilor dăunători din primăvară, Cayunis – fungicid de nouă generație în protecția cerealelor, INCELO – cel mai nou și extrem de eficient erbicid pentru grâu, secară și triticale destinat combaterii buruienilor graminee și cu frunză lată.

Totodată, specialiștii companiei și-au aratat apropierea față de fermieri și de nevoile lor. Forumul a fost extrem de interesant și a captat atenția și interesul fermierilor prezenți. Felicitări organizatorilor și mult succes echipei Bayer.

Redactorii Business Press Agricol și Cotidianul Agricol, prezenți la eveniment, au luat pulsul Bayer Expert Forum și au stat de vorbă cu specialiștii companiei pentru a afla informații legate de soluțiile și tehnologiile Bayer pentru o agricultură sustenabilă. Detalii despre eveniment veți găsi în ediția tipărită a revistei Business Press Agricol.