Când calitatea primează – S.C. Milapo Fresh S.R.L.

Ocupând locul I în cadrul competiției”Topul firmelor maramureșene”, în perioada 2019-2020, S.C. Milapo Fresch S.R.L. s-a impus prin seriozitate, profesionalism, și mai ales prin respectul pe care îl manifestă față de consumatori. Acest respect constă în punerea pe piață a unor produse industrializate dar naturale, ecologice și mai nou, deținătoare a mențiunii de calitate facultative,”produs montan”.

Societatea colectează mai multe categorii de lapte, respectiv: lapte de vacă convențional și ecologic, lapte de bivoliță, lapte de oaie și lapte de capră din județele Maramureș, Sălaj, Satu Mare, Bihor, Cluj, Bistrița Năsăud, fiind autorizată sanitar-veterinar pentru schimburi intracomunitare.

Aceasta și-a dezvoltat activitatea an de an, încheind parteneriate cu clienți, cum ar fi: S.C. Fabrica de lapte S.A., S.C. Friesland Romania S.A., S.C. Lactalis Romania S.A., S.C. Asi Nature S.R.L., S.C. Cetina S.R.L., precum și cu alte lanțuri de magazine.

Începând cu anul 2016, societatea a fost certificată pentru colectarea și procesarea laptelui ecologic.

Produsele lactate obținute au termene de valabilitate scurte, ceea ce înseamnă că acestea nu conțin conservanți. Reprezentanții S.C. Milapo Fresh S.R.L. militează pentru conștientizarea consumatorului cu privire la citirea și înțelegerea etichetelor, pentru a putea face alegerea corectă – produse de calitate și sănătoase.

Îndrumați de reprezentantul Oficiului de Dezvoltare Montană Baia Mare și conștienți că produsele obținute în făbricuța din comuna Copalnic – Mănăștur, județul Maramureș sunt de calitate superioară, au făcut demersurile pentru obținerea dreptului de utilizare a mențiunii de calitate facultativă”produs montan” pentru: Cașcaval ”Pintea”, Telemea de vacă, Brânză de burduf și Smântână fermentată.

Materia primă obținută din zonă montană, procesată tot în zonă montană, stă la baza obținerii unor produse înalte calitativ.

Persoanele interesate de produsele S.C. Milapo Fresh S.R.L., pot obține informații accesând site-ul www.produsmontan.ro sau consultând Registrul Național al Produselor Montane, în care societatea  menționată mai sus figurează la pozițiile 1393 – 1396.