Ce sortiment de conopidă alegeți?

Este simplu să fiți campioni în producția de conopidă când aveți de unde alege cele mai bune sortimente!

  • Lecanu F1 se recomandă pentru sezonul vară-toamnă. Are o perioadă medie de vegetație și o bună capacitate de autoacoperire. Plantele sale sunt viguroase și adaptate la condiții de stres.
  • David F1 are o perioadă scurtă de vegetație și se remarcă prin productivitate ridicată. Leagă foarte bine chiar și în condiții de stres. Planta sa este viguroasă, iar căpățânile sunt mari și compacte.
  • Clapton F1 are o perioadă medie de vegetație și este destinat culturii de toamnă. Este recomandat pentru consum în stare proaspătă și pentru procesare. Prezintă siguranță pe solurile infestate cu hernie și pe cele sărace în elemente nutritive.
  • Guideline F1 are o perioadă scurtă de vegetație, de 70 – 75 de zile. Căpățână de culoare albă, compactă, atractivă pentru cumpărători poate atinge o greutate a căpățânii de 2 – 2,5 kg. Poate fi recoltată vara târziu sau la începutul toamnei. Planta are capacitate foarte bună de autoacoperire și asigură producții de calitate și în condiții de temperaturi ridicate.

Aflați mai multe aici: https://www.syngenta.ro/catalog-seminte-legume-2024-0