CIECH Agro România și-a prezentat planurile locale de viitor!

CIECH Agro România  a organizat în această seară în cadrul Pullman  World  Trade  Center – Brasserie, o întâlnire cu echipa Agricultural Solutions, reprezentată la cel mai înalt nivel și condus de domnul Edgardo J. Iglesias, CEO al companiei.

”CIECH Sarzyna se specializează în producția de substanțe chimice rășini si produse de protecție a plantelor. Gama completă de produse include peste 1000 de articole și derivatele acestora. Produsele CIECH Sarzyna sunt prezente în peste 40 de țări din lume, printre care și România.

Deținem o poziție puternică în producția de pesticide. Împreună cu echipamente avansate, tehnica de vârf și personal experimentat, vă putem pune la dispoziție diverse formule.

CIECH Group a achiziționat 100% acțiunile companie Proplan -Proplan este furnizor de produse de protecția plantelor din Spania cu prezență activă pe trei continente.Datorită acestei achiziții CIECH are acces la noi piețe din Sudul Europei, America de Nord, America de Sud și Australia, totodată în urma acestei achiziții Ciech are acces la un portofoliu generos de substanțe active și 120 produse înregistrate”, a transmis domnul Edgardo J. Iglesias.

În cadrul evenimentului au fost prezentate cele mai recente evoluții din companie la nivel internaţional, care au inclus o regândire a  brandului, precum și planurile locale pentru viitor. CIECH Agro România  devine din luna iunie QEMETICA.

Invitații au avut oportunitatea de a face schimb de opinii și să discute despre soluțiile  din portofoliul companiei într-o atmosferă de relaxare și business. La întâlnire  au participat și amfitrionii acestui eveniment: Cătălin Gherasim, CEO, CIECH Agro România și Veronica Ciucă, Product Managerul companiei.

Reprezentantul Business Press Agricol, prezent la eveniment va reveni în ediția tipărită cu detalii subiectele discutate.