Combina New Holland CR11 – O nouă dimensiune a recoltării!

În cadrul AgriPlanta-RomAgroTec 2024, la standul AgroConcept a avut loc pentru un eveniment de excepție, lansarea combinei New Holland CR11!

La evenimentul special de lansare, dedicat fermierilor de top din România, a fost prezentată în premieră națională noua combină CR11, cel mai performant utilaj agricol de recoltare din lume în acest moment.

Noul CR11 de la New Holland este proiectat în Centrul de Excelenţă de la Zedelgem (Belgia), unde se află şi linia de producţie. CR11 a fost conceput pentru a oferi performanţe greu de imaginat, cu pierderi minime. Combina dispune de un management îmbunătăţit al reziduurilor şi mai multă automatizare, caracteristici care urmăresc practic reducerea costurilor operaţionale.

Combina CR11 reprezintă viitorul sistemelor de recoltat la nivel mondial, având și o capacitate uriașă de lucru, cu un motor de 775 de cai putere și un buncăr de 20.000 de litri, cu o viteză de descărcare de 210 l/s. Mai mult, pentru această mașină agricolă, cei de la Michelin au dezvoltat anvelope speciale.

Cea mai importantă caracteristică a noii combine New Holland este reprezentată de tehnologia ce permite pierderi de aproape 0% la recoltare. Această performanță a fost atinsă de inginerii New Holland care, pornind de la tehnologia combinei CR10.90, au gândit un utilaj nou, cu 90% din componente proiectate customizat, adică cu peste 8.000 de componente nou dezvoltate.

Datorită tehnologiilor avansate pe care le înglobează, CR11 a fost răsplătită cu singura medalie de aur pentru inovaţie anul trecut la Agritechnica.