Folimorf – Fungicid polivalent cu acțiune multiplă!

Este momentul aplicării produselor de protecție în plantațiile de viță de vie. Pentru combaterea simultană a mai multor boli (făinarea, putregaiul cenușiu, mana) Folimorf este soluția benefică și eficientă.

Folimorf (dimetomorf 113g/kg + folpet 600g/kg) este un fungicid polivalent ce conține două substanțe active cu acțiune multiplă: dimetomorf, cu puternică acțiune antisporulantă și folpet, componentă de contact.

Acest produs are efect preventiv și curativ împotriva ciupercilor care cauzează mana, putregaiurile și fainarele la vița de vie. Folimorful împiedică dezvoltarea agentului patogen prin inhibarea diviziunii celulare. Fungicidul are o rezistență foarte bună la spălare și acțiune multi-sidedă, prevenind apariția formelor rezistente ale patogenilor.

Se poate aplica pe întreaga perioadă de vegetație a viței de vie, între BBCH 17-81. Momentul optim de aplicare este la începutul înfloririi, sfârșitul înfloririi, creșterea boabelor și compactare. Se pot efectua 1-4 tratamente la un interval minim de 10-14 zile. Volumul de soluție utilizat trebuie să fie între 400-1.000 l/ha. Contactează-ne pentru detalii: https://agrii.ro/contact.