Clarimi 4 SL – secretul succesului florii-soarelui

Pe lângă selecția riguroasă a hibrizilor performanți pentru culturile de floarea-soarelui, nu trebuie subestimată importanța tratamentului împotriva buruienilor. De aceea, vă prezentăm soluția ideală pentru a elimina buruienile din rădăcini și a asigura o recoltă abundentă.

Erbicidul Clarimi 4 SL este arma secretă a culturilor de floarea-soarelui în lupta împotriva buruienilor. Cu o formulă puternică ce conține substanța activă imazamox (40 g/L), Clarimi 4 SL a dovedit eficiența în combaterea buruienilor dicotiledonate, inclusiv a celor mai persistente precum cornuți, zârnă, lupoaia, Amarantrus retroflexus și Mercurialis annua.

Când și cum se aplică?

Aplicați erbicidul Clarimi 4 SL în postemergență, atunci când buruienile sunt în stadiul incipient (2-4 frunze), iar plantele de floarea-soarelui au atins stadiul fenologic de 4 – 8 frunze. Doza recomandată este de 1,25 l/ha, dispersată în 200-400 l apă/ha.

Contactați un consultant Agrii pentru informații suplimentare și pentru a vă asigura că începeți sezonul agricol cu cel mai bun aliat.

#GăseștiLaAgrii