IPSO Agricultură a prezentat soluții tehnice agricole complete într-o fermă din Teleorman!

Compania IPSO Agricultură, furnizor de soluții tehnice agricole complete pentru fermele din România a organizat astăzi, 9 septembrie, în cadrul societății Polirom Prod, din localitatea Siliștea, județul Teleorman, un eveniment Power Show dedicat fermierilor și specialiștilor interesați de mașini și utilaje agricole de ultimă generație.

În deschidere au vorbit Paul Popescu, director regional de vânzări IPSO Agricultură, Marian Popa, fermierul gazdă, și Marian Grigore, specialist produs IPSO Agricultură.

Programul evenimentului a cuprins prezentarea echipamentelor expuse în cadrul fermei Polirom Prod. Laurențiu Gheorghe a vorbit despre semănătoarea John Deere 1725 NT, Ștefan Țicău a detaliat caracteristicile noii combine X9 1100, implementele i-au revenit lui Cornel Chiuaru, tractoarele au fost prezentate de Sorin Ciobanu, despre agricultura de precizie a vorbit Bogdan Drăghiceanu, încărcătoarele Manitou au fost detaliate George Calița, iar sistemele de irigații de Cătălin Bușoiu.

De la JOHN DEERE au fost prezentate mai multe mașini și utilaje agricole: tractoarele JOHN DEERE: 8R 410 EVT, 8360R, 6120M, combinele JOHN DEERE: X9 1100 și T550i, sprayerele JOHN DEERE: R4030 + DryBox și 408R, dar și semănătoarea JOHN DEERE 1725 NT 8R 75 cm static.

În ceea ce privește agricultură de precizie, a fost prezentat unul dintre cele mai avansate sisteme, respectiv DynaTrac de la Laforge.

De la MANITOU au fost trecute în revistă încărcătoarele telescopice: Manitou MLT 841, Manitou MLT 737 și Manitou MLT 635.

Semănătoarea Performer 4000, cultivatoarele și grapele de la KHUN, semănătorile de la BEDNAR, hederele de la Geringhoff au completat gama de implemente IPSO Agricultură.

Totodată, specialiștii au prezentat și soluțiile companiei pentru irigații: motopompa Ferbo, tamburul Ferbo și tamburul Bauer.

Tractorul JOHN DEEE 8R 410 EVT cu transmisie electrică a reprezentat noutatea în cadrul evenimentului. Acesta va fi disponibil pentru fermierii din România la finalul anului 2023.

Invitații prezenți au putut asista la o demonstrație a utilajelor și implementelor expuse în ferma Polirom Prod din localitatea Siliștea, județul Teleorman și chiar la o recoltare în câmp cu combinele John Deere X9 1100 și T550i.

Prin produsele prezentate, specialiștii companiei IPSO Agricultură susțin direcția de comunicare, respectiv: Sustenabilitate și Agricultura de precizie!