Conferința de presă inaugurală a Alta Seeds în România

Astăzi, 27 ianuarie 2022, la Hotelul Crowne Plaza din București, a avut loc prima conferință de presă a companiei Alta Seeds în România.

Sub deviza “Descoperă Alta Seeds – o altfel de companie, decisă să ofere un #plusdeproductivitate agriculturii românești”, reprezentanții noii firme intrată pe piața internă a semințelor, i-au invitat pe jurnaliști la o prezentare în cadrul căreia au adus în discuție valorile și obiectivele Alta Seeds.

Alta Seeds este un brand premium a Advanta Seeds, o companie de productie de semințe UPL, care se adaptează la creșterea rapidă a insecurității alimentare și la schimbările climatice, oferind fermierilor soluții inovatoare si noi tehnologii. Alta Seeds este o marcă emblematică a Advanta în Europa și America de Nord.

Cuvântul de deschidere al conferinței i-a aparținut lui Cosmin Popescu, Business Development Manager – Central & Eastern Europe, care a vorbit despre misiunea și valorile companiei, dar si despre planurile de viitor.

Moderatorul conferinței a fost Florin Constantin, care a adus în discuție competitivitatea în contextul pieței.

Despre creșterea UPL în România a vorbit Andrea Manolescu, UPL Countrv Head, care a menționat faptul că UPL este nr. 5 la nivel mondial, iar planurile de viitor vizează să devină nr. 3 în lume.

Soumen Sarkar, Europe Business Lead, a prezentat investițiile și strategia Alta Seeds pentru Europa, subliniind că fermierul ocupă locul 1 în obiectivele companiei.

La rândul său, Benjamin Marolda, Global Commercial Director, a vorbit despre creșterea exponențială a vânzărilor, prezentând un raport global al rezultatelor companiei.

Despre noile tehnologii Alta Seeds în România și produsele din portofoliu a vorbit cu Ion Voinea, Technology Development Lead for Romania.

La finalul evenimentului, jurnaliștii prezenți au avut ocazia de a-i intervieva pe specialiștii companiei, pentru a prezenta publicului mai multe informații despre Alta Seeds, Advanta și UPL.