CORAGEN®- insecticid cu spectru larg în combaterea insectelor dăunătoare!

În cadrul programului FMC Agro de monitorizare Arc™️ farm intelligence, a fost înregistrată o creștere semnificativă a zborului de adulți de Helicoverpa armigera, din prima generație, în zonele Banat, Crișana, Dobrogea, Muntenia, Oltenia și Moldova, mai puțin intens în Transilvania.

Pentru a proteja culturile de porumb și a reduce pagubele produse de generația a II-a a dăunătorului Helicoverpa armigera, vă recomandăm să aplicati un tratament cu insecticidul CORAGEN®. Acest produs are eficacitate dovedită și în condiții meteo dificile, fiind excelent în controlul populației de dăunători Helicoverpa armigera.

CORAGEN® este un insecticid cu spectru larg în combaterea insectelor dăunătoare la măr, prun, cais, piersic, nectarin, viță de vie, cartof, porumb și legume. Produsul din gama Rynaxypyr® – cu moleculă unică din clasa antranilamide, cu spectru larg de combatere asupra mai multor specii de dăunători prezintă o serie de avantaje:

  • Insecticid cu mod de acţiune diferit de al celorlalte insecticide cunoscute.
  • Protecţie excelentă a culturii, acţionează rapid asupra ouălor, larvelor și adulţilor.
  • Eficient și de lungă durată (14 – 21 zile).
  • Rezistent la spălare – ploaia căzută la 2 ore după tratament nu diminuează eficacitatea produsului.
  • Profil toxicologic și ecotoxicologic favorabil, sigur pentru om și mediul înconjurător

Pentru detalii suplimentare, accesați https://fmcagro.ro/…/avertizare-helicoverpa-armigera…

Ar putea fi o imagine cu telefon şi text care spune „fMC An AnAgricultural ricultural Sciences Company ! ALERTĂ Se înregistrează zbor intens al fluturilor de de Helicoverpa armigera (generația 1) la porumb! a 5-50 Arc™ TM farm intelligence REGIUNEA Google ANDAD APFO ARECN play Download on he App Store Caccana Spk Oleak epinianbiond”