Deficit hidric? Securizați-vă randamentele cu EliZea!

Vreți să reduceți efectele stresului hidric provocat de perioadele de secetă prelungită? Căutați o soluție pentru a securiza randamentul în culturile dumneavoastră? Ei bine, toate acestea sunt posibile acum grație noii tehnologii prezente în EliZea.

Elicit Plant, companie franceză de agro-biotehnologie poziționată la nivel de tranziție ecologică, a dezvoltat o soluție inovatoare pentru a ajuta fermierii să combată efectele negative ale schimbărilor climatice, respectiv stresul hidric, contribuind în mod direct la dezvoltarea unei agriculturi durabile.

EliZea are la bază o tehnologie concepută de un fermier pentru fermieri, alături de o întreagă echipă de cercetători. Această tehnologie a fost dezvoltată într-o fermă de precizie și are o rată de succes până la 90%. Toate rezultatele obținute cu EliZea reprezintă fructul a mai mult de cinci ani de cercetare, validate de un total de 500 de teste efectuate încă din 2019 pe câmp, în condiții pedoclimatice diferite în mai multe regiuni ale lumii (în Europa, America de Nord și America de Sud).

Elicit Plant a dezvoltat prima tehnologie de combatere a secetei, bazată pe aportul exogen al fitosterolilor – tehnologie cu zero toxicitate și rezultate demonstrate în condiții pedoclimatice diverse. Această moleculă de origine vegetală ameliorează rezistența plantelor la lipsa de apă și securizează în acest fel randamentul culturilor, rezultatele sale fiind recunoscute la nivel internațional în țări precum Franța, Brazilia, Ucraina și alte state europene.

Elicit Plant a dezvoltat și adaptat tehnologia sa pentru fiecare cultură mare în parte – porumb, floarea-soarelui, cereale păioase – EliZea, EliSun, EliGrain.

Concret, EliZea/EliSun/EliGrain ajută plantele să gestioneze mai bine consumul de apă. În felul acesta, plantele suportă mai bine perioadele de stres hidric, securizând randamentul și investițiile realizate. Toate cele 3 produse sunt ușor de folosit, fiind necesară o singură aplicare foliară, astfel încât culturile să fie ajutate în combaterea stresului hidric până la recoltă.

Elicit Plant aduce noua sa tehnologie de combatere a secetei în fermele din România prin intermediul partenerului său strategic NETagro – companie 100% românească, alături de peste 18 ani de fermierii din România prin intermediul unei echipe bine pregătite de agronomi.

https://www.elicit-plant.com/ro

https://www.netagro.ro/divizia-ferme