Din Eden – Produse naturale din inima muntelui!

Agenția Națională a Zonei Montane anunță, conform deciziei nr.481/16.12.2020, obținerea de către Din Eden Produse Naturale S.R.L., din satul Polovragi, comuna Polovragi, jud. Gorj, a dreptului de utilizare a mențiunii de calitate facultative ”produs montan” pentru produsele – SIROP MUGURI PIN BRAD, SIROP SOC, SIROP AFINE, SIROP MENTĂ, SIROP MERIȘOR, SIROP PATLAGINĂ, SIROP PĂPĂDIE .

Domnul Andrei Cornea, reprezentantul legal al Din Eden Produse Naturale S.R.L. ne prezintă povestea lor :

”Drumul nostru începe într-un mic sat de la munte, numit Polovragi. Acolo, într-un colț de paradis și un cadru mistic de poveste, natura ne-a vorbit. I-am dat ascultare precum cuvintelor părintești, iar cele învățate au fost transcrise în anul 2015 în primul sirop. Încântați de rezultat, am continuat să studiem. Din acel moment și până în prezent suntem la fel de dedicați în a vă aduce mai aproape de munte cu fiecare produs pe care vi-l oferim. Gustul îți va aduce emoții și amintiri din copilărie, iar conținutul te va ajuta să îți păstrezi corpul sănătos și puternic. Astăzi, povestea noastră merge mai departe prin voi, păstrând gustul specific românesc și tradiția lucrului bine făcut”.

Consumatorii de siropuri pot să contacteze Din Eden Produse Naturale S.R.L. pe pagina de Facebook ”Din Eden” precum și pe site-ul www.dineden.ro, sau să viziteze site-ul www.produsmontan.ro, site care pune la dispoziție și promovează produsele montane care au obținut dreptul de utilizare a mențiunii de calitate  facultativă ”produs montan”.

Produsele montane respectă o schemă de calitate recunoscută la nivel european și sunt apreciate datorită faptului că zona montană este mult mai puțin poluată.