Erbicidează în toamna pentru o cultură de cereale păioase curată și o primăvara liniștită!

Erbicidează în toamnă pentru o cultură de cereale păioase curată și o primăvară liniștită! Combaterea buruienilor la culturile de cereale păioase încă din toamnă este o necesitate, mai ales în condițiile unor toamne și ierni mai blânde.

Care este soluția pentru a avea culturi curate? Erbicidarea încă din toamnă!

O soluție eficientă, cu protecție de lungă durată, v-o oferă erbicidul RIVAL TOP 20 SG. Eficacitatea erbicidului este maximă la doză de 30 g/ha, dacă produsul este aplicat în stadii timpurii de dezvoltare ale buruienilor dicotiledonate anuale, din culturile de grâu, orz, triticale, secară și ovăz.

Pentru a beneficia de un spectru mai mare de combatere a buruienilor dicotiledonate anuale și a unora perene, o alta opțiune pentru erbicidarea în toamnă este aplicarea, pe lângă erbicidul RIVAL TOP 20 SG, a unuia dintre erbiciele KINARA sau ADIUNKT 500 SC, cu aplicare de la faza de înfrățire și până la apariția frunzei stindard a cerealelor.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastră vă rugăm să apelați la reprezentanții ALCEDO din zona dumneavoastră. Informații găsiți și în aplicația ALCEDO, disponibilă în AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO