Erbicidul Tusk – asigură siguranța culturilor!

Cu toții știm că buruienile pot fi o adevărată bătaie de cap pentru fermieri. Cu toate acestea, avem vești bune pentru toți cei care cultivă cereale păioase. Tusk este soluția perfectă pentru combaterea buruienilor dicotiledonate anuale din culturile de păioase: https://tinyurl.com/Tusk-campanie-de-toamna

Acest erbicid este special creat pentru aplicare foliară și vine cu un mod de acțiune bine definit:

  • Este absorbit în special prin frunzele buruienilor, și, în plus, parțial prin rădăcinile acestora. Asta înseamnă că acționează direct asupra buruienilor, fără a afecta culturile.
  • Dependența de umiditatea solului: Pentru a obține cele mai bune rezultate, asigură-te că solul este suficient de umed. Umiditatea optimă a solului favorizează efectul erbicidului Tusk, asigurând o luptă eficientă împotriva buruienilor.
  • Utilizare în stadiile timpurii: Secretul succesului cu Tusk este aplicarea în momentele potrivite. Alege să utilizezi erbicidul în fazele timpurii de dezvoltare a buruienilor, cum ar fi în timpul germinării sau la scurt timp după răsărire, pentru rezultate maxime. #GăseștiLaAgrii

E timpul să obțineți cele mai bune recolte  și să reduceți impactul buruienilor asupra culturilor. Alegeți Tusk pentru o agricultură mai sănătoasă și mai profitabilă!

Urmărește seria de recomandări pentru campania de toamnă, scurt și la obiect! #experțiiAgriiRecomandă