Două salate foarte apreciate din portofoliul Syngenta: Centore și Shangore!

Acestea sunt preferate pentru căpățânile lor închise și compacte, alături de nuanțele superbe de verde deschis.

Specialiştii Syngenta recomandă varietăţi de salată verde pentru culturi bogate și sănătoase. Ele sunt ușor de cultivat și au un aspect comercial plăcut. Recomandările Syngenta pentru producții mari chiar din această toamnă sunt:

Centore este o salată de căpățână pentru cultura de toamnă – primăvară în solar. Culoarea frunzelor este verde deschis, iar căpățânile sunt închise și compacte. Plantele sale tolerează foarte bine temperaturile scăzute din timpul iernii.

Shangore este o salată de căpățână pretabilă pentru culturile de toamnă-iarnă, în solar și câmp. Plantele se dezvoltă rapid și au frunzele erecte. Căpățânile formate sunt mari, compacte și se taie cu ușurință datorită tulpinii înalte.

Caracterizate prin toleranță ridicată la Mana salatei (Bremia lactucae), ambele sortimente sunt recomandate pentru cultura de toamnă – primăvară în solarii.

Descoperiți Centore și Shangore în catalogul nostru digital și pregătiți să aduceți prospețimea și gustul autentic în farfuriile consumatorilor!

https://www.syngenta.ro/catalog-seminte-legume-2024-0