FASTER MAGNUM, FASTER DELTA și FASTER GOLD 50 EC, 3 insecticide iscusite care nu trebuie să lipsească din ferma dumneavoastră!

Dacă până mai ieri vă spuneam despre pericolul apariției bolilor, odată cu încălzirea vremii au apărut și dăunătorii, fie că vorbim de culturile agricole sau de culturile horticole. Ce soluții aveți? Insecticidele din gama FASTER, 3 insecticide iscusite omologate pentru combatrea unui număr mare de dăunători, atât din culturile agricole, dar și horticole.

Ce face fiecare?

FASTER MAGNUM este un insecticid care acționează rapid asupra sistemului nervos central și periferic al insectelor, având un spectru larg de acțiune, în mod deosebit asupra speciilor de lepidoptere, coleoptere, diptere, hemiptere și altele. Are o bună acțiune reziduală pe plantele tratate, cu efect inhibitor asupra hrănirii insectelor fitofage.

FASTER DELTA este un piretroid de sinteza care acționează prin contact și ingestie, afectând sistemul nervos al insectelor. Are efect repelent și de șoc și acționează că inhibitor de nutriție asupra insectelor. Are o durată de protecție în cultura de 7 – 10 zile, indiferent de stadiul de vegetație. Acoperirea completă și uniformă a plantelor este esențială pentru o bună protecție împotrivă atacului insectelor.

FASTER GOLD 50 EC este un alt piretroid a cărui substanță activă face parte din generația a treia de piretroizi de sinteză, care se caracterizează printr-o mai mare fotostabilitate și o mai accentuată activitate insecticidă decât grupele precedente. FASTER GOLD 50 EC acționează atât asupra adulților, cât și a larvelor.