FMC pune la dispoziția fermierilor serviciul digital gratuit Evalio® AgroSystems, pentru monitorizarea dăunătorilor în cultura de porumb!

FMC Agro România pune la dispoziția cultivatorilor de porumb serviciul digital gratuit Evalio® AgroSystems, pentru monitorizarea dezvoltării dăunătorilor la culturile de porumb, în sprijinul aplicării corecte a tratamentelor. În acest an, programul se extinde la nivel național.

În prezent, echipa FMC se află în plin proces de montare a capcanelor clasice și automate pentru dăunătorii Ostrinia nubilalis și Helicoverpa armigera întâlniți în culturile de porumb.

Miercuri, 27 mai, au fost instalate capcanele la Stațiunea de Cercetare și Dezvoltare în Agricultură Albota. Începând cu 2 iunie, după încheierea acestui proces de instalare, vom începe monitorizarea celor doi dăunători în întreaga țară. Pentru mai multe informații despre programul Evalio® AgroSystems, vă invităm să accesați: https://www.fmcagro.ro/ro/despre_companie/evalio-agrosystems/Fermierii care doresc să primească buletinele de avertizare privind atacul acestor dăunători se pot înregistra aici: https://www.evalioagrosystems.fmc.com, pot descărca aplicația mobilă Evalio® AgroSystems disponibilă gratuit pe dispozitivele iOS și Android sau se pot abona la pagina noastra de Facebook.