Gala revistei Business Press Agricol

În data de 4 decembrie 2017, Grupul Business Press a organizat la Restaurantul Cocoșu’ Roșu din București, Gala de decernare a Premiilor revistei Business Press Agricol. Printre invitați s-a numărăt atât ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Petre Daea, cât și președintele Ligii Asociaţiilor Producătorilor Agricoli din România (LAPAR), alături de fermieri și reprezentanți ai companiilor de profil.

Pentru că vorbim de un an cu rezultate bune, ne-am bucurat să fim alături de dumneavostră în cadrul evenimentelor derulate în câmp, fie că a fost vorba de cultură mare, pomicultură, legumicultură sau demonstrații cu mașini agricole. Cu obiectivitatea bine cunoscută am relatat aceste prezentări în paginile revistei noastre, luând astfel pulsul unui sector aflat în continuă expansiune.

Pentru a fi performantă agricultura are nevoie de cercetare, de inovație, de tehnologii de ultimă generație, inputuri de calitate, precum și de echipamente și utilaje moderne. Vedem în ultimii ani că multe dintre aceste aspecte sunt din ce în ce mai prezente în activitatea agricolă și acest lucru nu face decât să ne bucure. Avem speranța că agricultura în România are viitor!’’, a declarat Geo Beldiman, directorul Grupului Business Press în deschiderea galei.

Printre partenerii care au făcut posibilă organizarea evenimentului se numără companiile: Limagrain, IPSO Agricultură, DuPont- Pioneer, Syngenta, AgroConcept, KWS Semințe, Romvac Company, Euralis Semințe, Nufarm România, Caussade Semences, Timac Agro România, Alianța Semințelor din România, Restaurantul Cocoșu’ Roșu, gazda manifestării, Crama Viișoara, Domeniile Dealu Mare Urlați, Sedrya Farms  și Sonimpex Topoloveni.