Gama RIVAL acționează asupra unui spectru larg de buruieni dicotiledonate anuale și perene din culturile de grâu, orz, ovăz, secară și triticale, inclusiv asupra celor rezistente la 2,4 D.

Știm că tehnologia este cea mai importantă verigă din managementul unei culturi, iar erbicidarea cu produsele din gama RIVAL este o soluție eficientă, acționând asupra unui spectru larg de buruieni dicotiledonate anuale și perene din culturile de grâu, orz, ovăz, secară și triticale, inclusiv asupra celor rezistente la 2,4 D.

RIVAL TOP 20 SG este un erbicid de tip sulfonilureic, cu aplicare în postemergență, pentru combaterea buruienilor dicotiledonate anuale și perene. Are acțiune sistemică, cu absorbție prin frunze și rădăcini, fiind translocat rapid în toată planta. În plantele de buruieni erbicidul inhibă diviziunea celulară din vârfurile de creștere ale lăstarilor și rădăcinilor.

RIVAL STAR 50 SX este absorbit prin frunze și rădăcini și este translocat rapid în întreaga plantă. Substanța activă inhibă diviziunea celulară în vârfurile de creștere ale lăstarilor și rădăcinilor plantelor sensibile. Creșterea buruienilor este oprită după câteva ore de la aplicare, dar simptomele vizibile apar după 5-10 zile, iar moartea acestora se produce după 15-25 zile. Eficacitate maximă (peste 90%) se obține la aplicarea erbicidului în condiții de umiditate optimă înainte și după tratament și la respectarea fazei optime a buruienilor dicotiledonate anuale și perene (2-4 frunze; Cirsium < 10 cm).

De asemenea, asocierea cu unul din surfactantții VITAL 90 sau SILWET STAR permite o combatere mai bună a buruienilor mediu sensibile la erbicid, precum și o mai bună translocare a produsului.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastră vă rugăm să apelați la reprezentanții ALCEDO din zona dumneavoastră. Informații găsiți și în aplicația ALCEDO, disponibilă în AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/