INDAGRA 2023- Un nou concept de promovare și de comunicare directă!

Târgul internațional INDAGRA 2023, cel mai mare eveniment de networking agricol din România, își deschide porțile între 25 și 29 octombrie, în pavilionul B1 și pe platforma exterioară a Centrului Expozițional ROMEXPO.

Târgul Internațional de Produse și Echipamente în Domeniul Agriculturii, Horticulturii, Viticulturii și Zootehniei promovează tehnologiile viitorului în sectorul agricol. Cu un accent special pe practicile agricole durabile și eficiente, care respectă clima și mediul înconjurător, #INDAGRA2023 reprezintă o platformă esențială pentru consolidarea și promovarea brandurilor din industrie.

„#INDAGRA2023 reprezintă o formă excelentă de promovare și de comunicare directă cu potențialii clienți, de aceea strategia companiilor de top include participarea la cel mai mare eveniment de networking agricol din România”, spune Oana Netbai, PR ROMEXPO.

Evenimentul oferă participanților oportunitatea de a crea conexiuni strategice, de a schimba idei și experiență cu personalități influente din industrie. De asemenea, #INDAGRA2023 facilitează prezentarea produselor și serviciilor participanților la un public larg și diversificat, compus din profesioniști și entuziaști din domeniul agriculturii.

Pentru mai multe detalii despre conceptul ediției de anul acesta, contactați echipa ROMEXPO la adresele de email: romexpo@romexpo.ro sau mihaela.pane@romexpo.ro.

Vizitați www.indagra.ro pentru a afla mai multe detalii și pentru a vă asigura că nu ratați acest eveniment esențial.

Vă reamintim că în același interval de timp, se va desfășura și #IndagraFood2023 – Târgul Internațional pentru Industria Alimentară.

Program de vizitare:
25 – 28.10.2023, între orele 09:00 – 18:00
29.10.2023, între orele 09:00 – 16:00