IPSO Agricultură a dat startul workshop-urilor cu tema “Combine Camp”!

IPSO Agricultură a dat startul workshop-urilor cu tema “Combine Camp” cu scopul de a prezenta soluțiile de recoltare John Deere.

În cadrul acestor evenimente sunt prezentate combinele John Deere, modul specific de funcționare și avantajele fiecărui model în parte prin expunerea părților componente interne. Invitații au oportunitatea să primească informații importante despre serviciile de post vânzare și despre pachetele FarmSight care îi ajută pe fermieri să obțină maximum de productivitate în activitățile lor folosindu-se de tehnologia disponibilă de la John Deere.

Locațiile și datele evenimentelor IPSO Agricultură sunt:

  • Combine Camp – Dobrogea în data de 28 februarie 2023 în cadrul IPSO Ovidiu;
  • Combine Camp – Mogoșoaia în data de 2 martie în cadrul Training Center, IPSO Mogoșoaia;
  • Combine Camp – Brăila în data de 7 martie în Ferma Mitrea Ștefan;
  • Combine Camp – Roman în data de 10 martie în cadrul IPSO Roman;
  • Combine Camp – Tg Mureș în data de 17 martie în Ferma Marginean Valentin.

Evenimentul organizat astăzi, 2 martie, în cadrul Training Center, IPSO Mogoșoaia a inclus mai multe puncte de interes, precum: Prezentarea portofoliului de combine John Deere; Tehnologii Agricultură de Precizie; Soluțiile IPSO Agricultură pentru agricultura de viitor; Vizualizare și combine;

Clienții fermieri invitați au fost încântați să participe și să schimbe impresii cu specialiștii companiei, dar mai ales să acumuleze informații importante care să îi ajute în decizia lor de a achiziționa cea mai potrivită combină.

Felicitări echipei IPSO Agricultură!