IPSO Agricultură și Metzer România aduc Sisteme Avansate de Irigații prin Picurare în Agricultura Românească!

Astăzi, 16 aprilie a avut loc evenimentul de lansare a parteneriatului dintre IPSO Agricultura, lider pe piata utilajelor agricole din Romania și Metzer, un nume de referință în irigarea prin picurare, un moment important în contextul actual, când condițiile climatice sunt în schimbare drastică. Acest parteneriat strategic, revoluționează piața irigațiilor prin picurare din țara noastră.

” Împreună, oferim fermierilor români acces la soluții avansate și performante de irigare prin picurare, contribuind la o agricultură mai eficientă, sustenabilă și pregătită pentru provocările climatice ale prezentului. Metzer, cu o experiență de peste 50 de ani în sectorul microirigațiilor la nivel mondial,
aduce în România, în parteneriat cu IPSO Agricultură, tehnologii de ultimă generație și soluții moderne pentru provocările recente ale fermierilor români. Reputația solidă de netăgăduit pe care o aduce IPSO Agricultură în acest parteneriat, cu accent pe soluțiile agricole inteligente, garantează accesul fermierilor români la tehnologiile inovatoare și serviciile de consultanță specializate oferite de Metzer pentru a optimiza producția și a asigura utilizarea eficientă a resurselor naturale.

Prin acest parteneriat dorim să furnizăm fermierilor sisteme de irigații avansate, bazate pe tehnologia de linii de picurare, asigurând distribuția uniformă a apei și optimizarea consumului, astfel fermierii obținând randamente mai bune și economisind resursele de apă prețioase. Soluțiile personalizate sunt gândite de specialiștii noștri pentru fiecare fermier în funcție de specificul culturilor, solului și cerințelor locale, și maximizează eficiența în mod sustenabil.

Sistemele noastre de irigații sunt proiectate să reducă consumul de apă și să minimizeze impactul
asupra mediului înconjurător, contribuind la conservarea resurselor naturale. Prin această colaborare IPSO Agricultură și Metzer oferă fermierilor români instrumentele necesare pentru a face față provocărilor actuale și viitoare ale agriculturii. Suntem dedicați să sprijinim agricultura românească și să contribuim la dezvoltarea durabilă a sectorului agricol.

IPSO Agricultură este de peste 27 de ani partenerul preferat al agricultorilor din România care doresc soluții eficiente și profitabile, capabile să aducă un beneficiu cât mai mare prin utilaje și sisteme moderne inteligente. Grija pentru nevoile clienților este atuul cu care IPSO Agricultură își consolidează poziția de partener strategic de încredere al tuturor fermierilor români”, au transmis specialiștii IPSO Agricultură.