IPSO Agricultură – Tehnologia Precision AG menită să maximizeze productivitatea fiecărei ferme!

Vineri, de 24 mai, compania IPSO Agricultură a organizat în cadrul standului de la AgriPlanta RomAgroTec evenimentul IPS,O Precision AG pentru a discuta despre tehnologiile care aduc un plus de eficiență în orice fermă. Redactorul Cotidianul Agricol a participat la manifestare, consemnând în varianta on-line, din acea zi, a publicației tematica discutată și va reveni în ediția tipărită a revistei Business Press Agricol cu detalii și informații valoroase despre subiectele abordate.

”Suntem mândri să dăm această nouă pagină în evoluția agriculturii, consolidând astfel angajamentul nostru față de inovație și dezvoltare durabilă. Alături de Precision AG Club veți fi nu doar spectatori, dar actori principali în capitolele viitoare are agriculturii sustenabile și gestionării eficiente a resurselor din România. IPSO Agricultură pune accent pe inovația în agricultură, oferind soluții inteligente și sprijin fermierilor în adoptarea tehnologiilor avansate. De peste 25 de ani partenerul preferat al agricultorilor din România care doresc soluții eficiente și profitabile, IPSO dorește să aducă un beneficiu cât mai mare prin utilaje și sisteme moderne inteligente”, a precizat Arnaud Van Strien, director general al IPSO Agricultură, în deschiderea manifestării.

”Prin intermediul acestui eveniment, dorim să oferim o perspectivă mai detaliată asupra misiunii noastre, să împărtășim experiențe relevante și să aducem mai aproape progresul în agricultură. Departamentul nostru Precision AG este un promotor al noului și prezintă cu aceasta ocazie cele mai bune oferte și practici care înglobează tehnologia, pentru a produce mai mult cu mai puțin!”, a transmis Paul Popescu, Precision Manager AG Division IPSO Agricultură.

Specialiștii IPSO Agricultură au oferit oportunitatea fermierilor participanți de a împărtăși experiențe și informații în adoptarea tehnologiilor inteligente în agricultură. Prezent în cadrul evenimentului fermierul Rică Stoian, administratorul societății Agroserv Borcea, a împărtășit experiența domiei sale vis a vis de tehnologia modernă oferită de utilajele John Deere, explicând totodată și cum a evoluat afacerea sa, de când a implementat tehnologiile de agricultură de precizie de la IPSO Agricultură.

”Ferma mea a fost pioner în implementarea tehnologiilor de ultimă generație, agricultură de precizie sau funcții precum partajarea datelor între utilaje, IPSO fiind pentru mine un partener de încredere de-a lungul procesului de dezvoltare, prin suport și sesiuni de instruire pentru personal și operatori. Pachetele de Agricultură de Precizie oferite de compania IPSO Agricultură sunt menite să maximizeze productivitatea fiecărei ferme prin utilizarea tehnologiei de precizie”, a concluzionat administratorul fermei Agroserv Borcea.