Mediul academic agricol și agribusiness-ul românesc au mai pierdut o personalitate – Prof. universitar dr. ing. Mihai Berca!

Ziua de 17 aprilie 2024 a fost una de doliu în lumea agricolă pentru că mentorul multora dintre noi, apreciatul și distinsul Profesor Universitar dr. ing. Mihai Berca a trecut la cele veșnice, lăsând mediul academic dar și cel de agribusiness, mult mai sărace.

Toți cei care doresc să își ia rămas bun, conform comunicatului transmis de Facultatea de Management și Dezvoltare Rurală din cadrul USAMV București, o pot face începând de joi, 18 aprilie, ora 15.00, la capela Cimitirului Ghencea Militar. Ceremonia funerară va avea loc sâmbătă, 20 aprilie, la ora 11.00.

Un Om remarcabil, domnul Mihai Berca a fost nu numai un profesor dedicat și îndrăgit de generațiile de studenți, dar și un veritabil specialist pasionat, deopotrivă, de știință, mediu și de frumusețea pură a naturii.

Amintirea domniei sale va rămâne veșnic în inimile noastre, iar învățămintele oferite vor reprezenta în continuare ABC-ul tehnicilor agricole pentru specialiștii din lumea agricolă. Vă mulțumim că ați făcut parte din colectivul științific al revistelor noastre și că ne-ați onorat cu cele mai inspirate, documentate și valoroase articole de profil.

Echipa Business Press Agricol – Cotidianul Agricol deplânge moartea distinsului Profesor Universitar dr. ing. Mihai Berca, un excelent colaborator științific şi partener de dialog al revistelor noastre.

În aceste momente grele şi cu nespusă tristeţe în suflet transmitem întreaga noastră compasiune și sincere condoleanţe familiei îndurerate şi fie ca Bunul Dumnezeu să îl odihnească în pace, la dreapta Lui!