Micul Fermier crește spre retail și deschide primul său magazin fizic în judetul Galați, în inima comunității Matca

Specialistul în echipamente pentru ferme și gospodării, Micul Fermier, inaugurează magazinul concept care deschide un nou drum pentru achiziția produselor necesare fermierilor și gospodarilor.

Micul Fermier deschide primul său magazin fizic lângă Tecuci, în inima comunității Matca, marcând astfel un pas semnificativ în evoluția de 17 ani a companiei. Noul spațiu nu numai că va oferi acces direct la o gamă largă de produse utile pentru ferme si gospodarii, dar va fi și un centru de suport pentru fermieri, gospodari și parteneri. Magazinul cu o suprafață de 560 mp va comercializa un număr de peste 2.000 de articole, care vor acoperi necesarul fermierilor și gospodarilor. Cu o investiție de 350.000 euro, primul magazin Micul Fermier deschide un nou drum în parcursul companiei.

Magazinul Micul Fermier nu aduce consumatorilor doar un portofoliu bogat de produse, ci va încorpora și o unitate de service, un centru care va asigura consumatorilor montajul produselor și punerea în funcțiune a acestora. De asemenea, expertiza consilierilor Micul Fermier va reprezenta un suport valoros pentru fermierii și gospodarii care vor deveni clienții magazinului Micul Fermier.

„Ceea ce am construit până acum este mai mult decât o afacere, este o comunitate care aduce împreună furnizorii, clienții și colaboratorii. Acest magazin este încununarea muncii noastre și un semn al dedicării noastre pentru comunitate”, a declarat Gabriel Păstrăv, CEO Micul Fermier.

„Ne propunem cu acest magazin să venim mai aproape de clienții noștri, să îi sprijinim cu soluții personalizate, prin competență și dedicare. Tot conceptul a fost creat pentru și în jurul nevoilor clienților, și vom continua dezvoltarea în aceeași direcție”, a declarat Mihaela Juncu, Director Retail Micul Fermier.

Redefinirea Micului Fermier, centrată pe “Creștem împreună!” Noi proiecte au deschis noi orizonturi

În 2023, „Micul Fermier” și-a adus in actualitate imaginea pentru a reflecta mai bine dinamismul și schimbările continue ale mediului în care trăim. Având în vedere evoluția permanent ascendentă a organizației în primii săi 16 ani de activitate, nevoia de a moderniza brandul s-a concretizat în procesul de Rebranding, desfășurat pe parcursul anului 2023 cu suportul Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare, BERD și al Uniunii Europene. Noua identitate vizuală simbolizează creșterea și adaptabilitatea, păstrându-și în același timp rădăcinile adânci în valorile de sustenabilitate și responsabilitate. În 2024, semănăm împreună sămânța unei viitoare recolte bogate și promițătoare.

Primul Magazin „Micul Fermier”: Prototipul care unește și inspiră

Situat langă Tecuci, la Matca, noul magazin „Micul Fermier” este rodul unui proces meticulos de planificare și colaborare cu arhitecți și specialiști. Este mai mult decât un magazin; este un loc de întâlnire, unde produsele noastre vor fi acum mai accesibile ca niciodată. Viziunea noastră se materializează în acest spațiu care va inspira și va energiza comunitatea de fermieri și gospodari din zonă. Magazinul va servi nu doar ca punct de vânzare, ci și ca model de afacere replicabil, oferind o structură solidă pentru potențialii noștri francizați și colaboratori.

Viitorul: Angajamentul nostru pentru comunitate

Angajamentul nostru față de clienți și parteneri nu se oprește aici. „Micul Fermier” se angajează în a continua să ofere soluții accesibile, de înaltă calitate, încurajând creșterea sustenabilă și inovația în toate domeniile de activitate. Privim către viitor cu speranța și determinarea de a crește împreună, de a inova și inspira comunitățile din care facem parte.