Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, dr. Adrian Oros, vizită la Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor- ANSVSA

Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR), dr.Adrian Oros, a efectuat o vizită la sediul ANSVSA.

Cu acest prilej, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale a purtat discuții cu președintele Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA), dr. Robert Chioveanu și s-a adresat personalului Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor

La eveniment a fost prezent și președintele Colegiului Medicilor Veterinari din România (CMVR), prof. Viorel Andronie.

Mesajul transmis de către ministrul MADR, dr.Adrian Oros, a fost unul de colaborare instituțională, profesională și normalitate.

În intervenția sa președintele Autorității, a prezentat proiectul pe care dorește să-l implementeze, orientat pe trei direcții: combaterea pestei porcine africane, elaborarea unor pachete legislative noi pentru sănătatea animalelor și siguranța alimentelor și, cea mai importantă, cea de consolidare a imaginii instituției.

La rândul său, președintele CMVR și-a exprimat dorința fermă pentru unitatea profesiei, pentru colaborare și sprijin reciproc.