Mospilan 20 SP este soluția!

Cauți un insecticid care să combată dăunătorii atât de la grâu, porumb, rapiță și cartof, dar și la legume, pomi fructiferi și viță de vie? Mospilan 20 SP este soluția!

Dăunătorii sunt o problemă majoră, fie că ne referim la culturile de grâu, porumb, rapiță și cartof, dar și la legume, pomi și viță de vie. Dacă nu se intevine la timp, aceștia pot afecta culturile, ajungîndu-se până la compromiterea lor.

MOSPILAN 20 SP este un insecticid utilizat pentru combaterea unui număr mare de dăunători atât la cultura mare, cât și în pomicultură, viticultură, legumicultură și silvicultură. Acțiunea să durează peste 3 săptămâni, nefiind influențat de temperatură. În plus, produsul nu afectează albinele și prezintă toxicitate scăzută pentru om, animale și mediu.

De ce este MOSPILAN 20 SP iscusit? Pentru că prezintă o acțiune rapidă asupra tuturor stadiilor de dezvoltare ale insectelor (ouă, larve, adulți), doza de utilizare la hectar este redusă și este foarte prietenos cu entomofaună utilă.

Pentru mai multe informații despre aceste produse, vă rugăm să apelați la reprezentanții ALCEDO din zona dumneavoastră agricolă sau rămâneți conectați la întreagă oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicației ALCEDO pentru fermieri iscusiți, disponibilă acum din AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/