Noile modele de tractoare John Deere seria 6, mai inteligente și mai fiabilitate!

Compania IPSO Agricultură a organizat astăzi 3 februarie, la sediul său din localitatea Ovidiu din județul Constanța primul eveniment din acest an, dedicat lansării de noi de tractoare John Deere din seria 6, respectiv 6R 155 și 6R 215. Manifestarea s-a desfăşurat cu respectarea tuturor regulilor de securitate şi sănătate impuse în contextul pandemiei de COVID-19.

În deschiderea evenimentului, Dan Gîdea, Division Manager IPSO Agricultură, a făcut o scurtă carte de vizită a companiei, prezentând și componența Diviziei Dunăre. 

“Cu o experiență vastă în domeniu, IPSO Agricultură este lider pe piața de utilaje agricole din România, oferind soluții integrate producătorilor agricoli, de la piese de schimb, service în câmp, pregătirea operatorilor, optimizarea și monitorizarea flotei de utilaje prin pachetele de servicii FarmSight și până la soluții de finanțare adaptate nevoilor acestora. IPSO Agricultură este importator unic autorizat al mașinilor și utilajelor John Deere, cel mai mare producător de utilaje agricole la nivel mondial. Obiectivul noastru principal este de a fi aproape de partenerii noștri, fermierii, oferindu-le echipamentele şi soluțiile necesare menite să crească performanța și productivitatea afacerilor agricole”, a precizat Dan Gîdea în deschidere.

În continuare, specialiștii IPSO, Marian Grigore și Sorin Ciobanu, împreună cu Sebastian Frisch, reprezentantul John Deere, au trecut în revistă toată gama de tractoare.

“Tractoarele John Deere din seria 6R au fost concepute și construite pentru a excela în lucrările câmpului iar noile dotări şi îmbunătățiri fac tractoarele seriei 6R și mai versatile și mai ușor de folosit, fiind astfel tentante chiar și pentru activitatea de prestări servicii agricole. Versatilitatea acestor tractoare le recomandă pentru a fi folosite în orice fermă”, a spus specialistul în tractoare Marian Grigore.

Despre noile tractoarele din seria 6R, specialiștii au spus că reprezintă opțiunea inteligentă de a produce mai mult.

Am adăugat la Seria 6R două modele noi şi chiar mai inteligente, bazându-ne pe puterea sa de tracţiune, pe fiabilitatea şi confortul legendare. Șasiul de mici dimensiuni 6R/155 şi şasiul de dimensiuni medii 6R/215 completează gama cu caracteristici de automatizare excepţional de inteligente şi performanţe remarcabile de transport. Fiecare tractor 6R este proiectat şi construit pentru a fi cel mai versatil, uşor şi puternic membru al forţei dumneavoastră de muncă.

Noile modele de tractoare John Deere din seria 6R vin în întâmpinarea partenerilor săi cu o serie de opțiuni adiționale și îmbunătățiri privind performanțele din teren, calitatea lucrărilor efectuare, confortul operatorului și un nou design”, a explicat specialistul de produs Sorin Ciobanu.

La final, Adrian Călin, specialiast în agricultura de precizie, a vorbit despre ceea ce aduc nou cele două tractoare din punct de vedere al preciziei, menționând faptul că funcțiile adaptate pe sistemul de precizie sunt integrate, asigură economii foarte mari pe hectar, de 50-60 de euro/ha, economie de combustibil, de îngrășăminte și de de produse de protecție a plantelor, iar în final asigură optimizarea costurilor.