Noua combină New Holland cu tehnologie Twin Rotor este premiată cu singura medalie de aur de la Agritechnica 2023

Distincția a fost acordată unui nou model de combină ce urmează să fie prezentat în premieră mondială la Târgul Agritechnica de la Hanovra, în luna noiembrie 2023.

Inovația New Holland a fost selectată din nu mai puțin de 250 de aplicații ale celor mai mari producători de tehnică și tehnologie agricolă din lume și reconfirmă excelența mărcii New Holland în tot ceea ce înseamnă recoltare.

Este rezultatul a mulți ani de experiență, de studii, teste și analize, în așa fel încât noua combină să continue seria succeselor confirmate prin gama CR, o serie de combine care are la activ nu mai puțin de 3 recorduri mondiale, unul dintre ele setat anul trecut în România.

Au trecut aproape 14 ani de la ultima medalie de aur câștigată de New Holland, ceea ce face din această realizare un moment de mare mândrie pentru întreaga echipă.

Noua combină este un utilaj de recoltat cu totul revoluționar, produs la fabrica New Holland din Zedelgem, Belgia. A fost proiectată pentru a se adapta cerințelor de acum ale agriculturii și fermierilor și va avea un coeficient foarte redus al pierderilor, performață mărită și un grad ridicat de automatizare.

Celelalte două medalii de argint au fost acordate pentru tractorul pe metan lichid T7 Methane Power LNG și tractorului electric T4 Electric Power, ambele prezentate publicului în Decembrie 2022, la zilele CNH din Arizona, SUA.