OLEOMAX – formula patentată mondial, cu conținut ridicat de fosfor, potasiu și bor, rapid asimilabil în plantele de cultură

Atunci când culturile urmează să intre în stres sau au suferit daune, arsuri, cu diminuarea suprafeței foliare, din cauza atacului unor boli sau dăunători sau a grindinei, este absolut necesară aplicarea de biostimulatori și fertilizanti foliari, pentru a ajuta plantele de cultură să recupereze într-un timp foarte scurt daunele suferite.

Conținutul ridicat de fosfor și de potasiu din OLEOMAX, asigură vitalitatea și rezistența plantelor față de stresul abiotic și de cel biotic. OLEOMAX crește rezistența plantelor la stresul creat de arșiță, de secetă, de grindină și de îngheț, implicit la cel creat indirect de unele boli și dăunători, reduce procesul de transpirație și influențează pozitiv conținutul recoltelor în proteine și ulei.

Se poate aplica la floarea soarelui, porumb, rapiță, cartof, sfeclă de zahăr, morcov, leguminoase pentru boabe, țelină, varzoase, pepeni, tomate, ardei, viță de vie, pomi și arbuști fructiferi, în 2-3 tratamente/an (1,5 – 3,0 kg/ha), la intervale de 14 zile între tratamente.

Dozele de aplicare se pot ajusta în funcție de potențialul de producție al culturii, de fenofază și de condițiile pedoclimatice concrete din teren. La aplicarea în fenofaze timpurii sau târzii, sau în condiții ce necesită adaptarea la condițiile concrete ale momentului aplicării, doza se poate reduce până la jumătate.

Rezultatele cele mai bune se obțin la aplicarea OLEOMAX prin stropiri mai dese cu doze mai scăzute, dimineața devreme sau seara, în perioadele mai răcoroase ale zilei.

EXTRABONUS! La achiziționarea a 200 kg de OLEOMAX, primești gratuit 5 kg de AMINOPOWER WSP.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastră vă rugăm să apelați la reprezentanții ALCEDO din zona dumneavoastră. Informații găsiți și în aplicația ALCEDO, disponibilă în AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO