Orzoaica de primăvară ACCORDINE este o varietate din portofoliul Saaten Union!

Orzoaica de primăvară ACCORDINE, o varietate din portofoliul Saaten Union, are o rezistență sportită la cădere, la sfâșierea și arsura frunzelor.

  • Recomandat pentru malț, varietate foarte echilibrată, de maturitate medie, cu o bună stabilitate a paiului și sănătate a frunzelor.
  • Datorită nevoii reduse de fungicide și regulatori de creștere, ACCORDINE este deosebit de potrivit pentru metode de cultivare integrate și de economisire a costurilor, pentru eficientizarea investiției și maximizarea producțiilor.

Contactați reprezentantul zonal pentru a obține mai multe informații https://www.saaten-union.ro/…/localizarea…/

Ar putea fi o imagine cu iarbă şi text care spune „RECOMANDARE/POZIȚIONARE Recomandăm aplicarea unei fertilizări echilibrate, adaptate la fertilitatea solului pentru depăși conținutul optim de proteină (10-11%) AVANTAJE Combinație excelentă între timpurietate și producții ridicate Toleranță ridicată la stresul termic și hidric Soi Soide orzoaică de primăvară pentru bere, recomandat de cBmo (Comitetul pentru orz, malț și bere) și Malteurs de France ORZOAICA DE PRIMAVARA ACCORDINE SAATEN UNION Züchtung ist Zukunft”

Toate reacţiile:

10Alina Andrei şi alţi 9